Vol. Alk. 16,5 %
pH ~ 3.6
Kiselina ~ 6,7 g/l
Broj boca: 2070

TRIBIDRAG 2018

VINOGRADARSTVO:
Grožđe za ovo vino dolazi od poznate internacionalne sorte tribidrag iz vlastitog ekološkog vinograda vinogorja Komarna. Vinograd nosi internu oznaku A5 i nalazi se na nadmorskoj visini od 100 m, na južnim padinama nagiba i do 30%. Vinograd ima 64 reda, razmaka sadnje 1.8 m između redova i razmaka 0,8m u redu između loza. Loze su posađene na uzgojnom obliku jednostruki kordonac. Ukupan broj čokota loze u ovom vinogradu iznosi 13 340. Tlo je krševito, sastoji se od kamena vapnenaca sa malimudjelom zemlje. Prinosi vina po hektaru nisu veliki te iznose od 18 do 22 HL/Ha dajući koncentriranu kvalitetu voća i svježine.

VINARSTVO I ODLEŽAVANJE:
Procesi prerade i vinifikacije počinju selekcijom grožđa nakon ručne berbe u
našoj vinariji. Vlasnici osobno provode selekciju grožđa želeći biti sigurni da
najbolje grožđe ide u daljnju proizvodnju. Vino provodi alkoholnu i
malolaktičku fermentaciju u tanku pod kontroliranim uvjetima. Nakon toga
odležava pod stručnom kontrolom 12 mjeseci u novim barrique bačvama
francuskog i američkog hrasta. Vino nakon punjenja u boce odležava
minimalno 12 mjeseci prije puštanja u pr omet.

BILJEŠKE DEGUSTACIJE:
Ovo vino potječe iz vinograda koji se skoro spušta do mora. Karakteriziraju ga arome kupine, trešnje, šljive i slatkih začina. Ovo berba Tribidraga 2018 daje robusno i snažno vino, odlično izbalansiranih okusa, koje u čaši objedinjuje svoju snagu i eleganciju.

UPARIVANJE S HRANOM:
St.Michael Syrah je vino punog tijela sa sofisticiranom strukturom i
uravnoteženom svježinom koja će pratiti većinu jela od govedine i janjetine, izvrsna jela od tjestenine, tvrde sireve i također će pružiti užitak kada se poslužuje samo na temperaturi od 18 ° C zbog svojih elegantnih mirisa očuvane tamne trešnje, borovnice, tamne čokolade, katrana i sušenih
mediteranskih trava.