VINARIJA / KUŠAONICA

Upiti i rezervacije:
Pon – Sub od 10:00 do 18:00 sati
E-mail: prodaja@rizman.com.hr
Tel. +385 20 611135
Mob. +385 91 3338033

POSJETI VINARIJU / KUŠAONICU

Posjetite našu vinariju i kušaonicu te doživite nezaboravne trenutke uživajući u pogledu koji oduzima dah. U ponudi kušaonice svakim radnim danom u sezoni (od 1.4. do 1.11.) nudimo:

Kušanje vina uz krekere

Vođenu degustaciju od 3 vina (Rizman Pošip, Rizman Rusula i Rizman Primus) uz krekere. Predviđeno trajanje ove degustacije je 30 min.
* za ovu ponudu nije potrebna rezervacija

Kušanje vina uz male zalogaje

Vođenu degustaciju od 4 vina (Rizman Pošip, Rizman Rusula, Rizman Tribidrag i Rizman Primus) uz lokalni nagrađivani pršut Kulina, sir najnagrađivanije hrvatske sirane Gligora odležan u dropu našeg ekološkog Plavca malog, lokalne inćune, bruskete sa dvije vrste tapenada uz naše nagrađivano ekstra djevičansko maslinovo ulje. Predviđeno trajanje ove degustacije je 45 min.
* za ovu ponudu nije potrebna rezervacija

Ručak / Večeru uparenu sa vinima

Ručak ili večeru koji se sastoje od 4 slijeda lokalnih specijaliteta i piće dobrodošlice. Sljedove prati vođena degustacija od 5 vina i Rizman ekstra djevičanskog maslinovog ulja. U ovoj opciji kuhar kuha samo za vas od namirnica koje su taj dan nabavljene. Jelovnik vam možemo dostaviti na vaš upit. U cijenu je uključen i vođeni obilazak podruma. Predviđeno trajanje je 2 sata.
* za ovu ponudu obvezna je prethodna rezervacija

Rezervacija za ručak / večeru

U sklopu vinarije nalazi se i vinoteka gdje možete kupiti naša ulja i vina uključujući i ona iz arhiva.

Kompletna ponuda moguća je i van sezone (od 1.11. do 1.4.) uz prethodnu najavu.