PLAĆANJE I SIGURNA KUPOVINA

Za narudžbe u Dalmatian wines – rizman.com.hr webshopu dostupni su slijedeći oblici plaćanja:

Online plaćanje kreditnim ili debitnim karticama

Zaštićeno najvišim sigurnosnim standardima

Jednokratno online plaćanje

  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • Diners
  • Discover

Sigurnost online plaćanja

Dalmatian wines d.o.o. na rizman.com.hr webshop koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Prilikom plaćanja kreditnim i debitnim karticama za autorizaciju transkacije bit ćete preusmjereni na stranice platforme WSpay™ WSpayForm, pružatelja usluge  Web Studio d.o.o., Ćićarijska 10, HR-51000 Rijeka.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Bankovna uplata po ponudi

  • Jednokratno
  • Plaćanje po ponudi (ponuda vrijedi tri dana)

Uplatu iznosa robe i troška dostave izvršite plaćanjem na naš bankovni račun prema ponudi koju ćete zaprimiti na email nakon što potvrdite narudžbu. Naručena roba se priprema za isporuku nakon što su sredstva vidljiva na našem računu. Ponuda vrijedi tri dana.